Ei voittoa Exelle Purple Rainissa

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Exeterin rugby-sankarit putosivat välierässä eilen illalla, kun he antautuivat Durhamin joukkueelle, joka odottaa nyt kolmatta BUCS-mestaruusfinaaliaan kolmen vuoden sisällä.

Kova taistelu kahden rugbyvoiman välillä päättyi 36-20 Durhamille synkällä ja sateisella Durham City Groundilla.

City Mill toivoi valokuvaajalta hieman enemmän

Tämä tarkoittaa, että violetit pojat menevät Twickenhamiin kahden viikon kuluttua ja haluavat voittaa BUCS rugby Unionin mestaruuden toisen kerran kolmeen vuoteen.

Exeterin 1. XV matkusti Durhamiin hyvällä tuulella voitettuaan vanhat viholliset Loughborough'n kotonaan viime keskiviikkona 50-31.

Mutta asiat eivät alkaneet hyvin pojillemme, kun he myöntyivät yrittämään neljän minuutin sisällä ottelun alkamisesta. Toinen yritys kaksi minuuttia myöhemmin kaatoi Exeterin 14-0 ennen kuin he olivat ehtineet vetää henkeä.

Yksittäisen rangaistuspotkun lisäksi kului 30 minuuttia ennen kuin Exeter laittoi mitään merkityksellisiä pisteitä laudalle, ja puoliajalla syntyi tilanne 31-10.

Exeter nousi puoliajan jälkeen Durhamin johtoon, kun molemmat osapuolet näkivät miesten syntien hylätyssä. Exeter nro 8 Fraser Bashford onnistui yrittäessään törmättyä useiden Durhamin taklaajien läpi maalin alle. Laitapuolustaja Ali Chrisholm laittoi enemmän pisteitä taululle taikasaappaisensa kautta.

Se ei kuitenkaan riittänyt, sillä Durham piti kiinni jännittyneen viimeisen kymmenen minuutin aikana. Exeterin yrityksistä huolimatta kotijoukkue onnistui tappamaan pelin jättämällä kapteeninsa viimeiseen yritykseen.

Durham kohtaa nyt Cardiff Metin finaalissa rugbyn kotona.